S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

info@nzcshop.sk    

INFORMÁCIE

arr3Oukitel WP5000 odolný smartfónWP5000 je novým obrneným smartfónom  čínskej spoločnosti Oukitel. Je dizajnovaný ako odolný telefón... arr3Doogee Mix s bezrámikovým displejom  Doogee Mix ponúka 5,5 "HD Super AMOLED displej s rozlíšením 1280x720p.  Mobilný telefón disponuje... arr3O násVitajte v našom internetovom e-shope ,  kde nájdete širokú ponuku najpredávanejších značiek...

TOVAR V AKCII

NAJPREDÁVANEJŠÍ

cena 209,00 EUR (5 643,00 Kč)
cena 10,00 EUR (270,00 Kč)
cena 179,00 EUR (4 833,00 Kč)

Ochrana osobných údajov
INFORMÁCIE O SPRACOVANÍ A OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Nasledovné informácie sa týkajú spracúvania osobných údajov návštevníkov a/alebo zákazníkov týchto internetových stránok (ďalej len „Dotknutá osoba“), ktoré  vykonáva  nižšie  uvedený  predávajúci  a prevádzkovateľ internetových stránok www.nzcshop.sk.  Spracúvanie  a  ochrana  týchto osobných   údajov  sa   spravuje   ustanoveniami zákona   č. 18/2018  Z. z., o ochrane  osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov (ďalej len „Nariadenie“). 

1)  TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU

1.1.  Správcom  Vašich  osobných  údajov  je  predajca a prevádzkovateľ eshopu spoločnosť  NZC Company s.r.o. so sídlom   Pekárska 14,  91701 Trnava,  Slovenská   republika   IČO: 51328569 zapísaná v obchodnom registry Okresného súdu Trnava, Oddiel: Sro, Vložka č:  41497/T (ďalej len "správca").

1.2. Kontaktné údaje správcu  sú nasledujúce:
a) adresa pre doručovanie pošty: NZC Company s.r.o. Pekárska 14, 91701 Trnava,    Slovenská republika,    
b) adresa elektronickej pošty:  info@nzcshop.sk,
c) telefón: +421 905 499 529 

2) PRE AKÉ ÚČELY SPRACOVÁVAME OSOBNÉ ÚDAJE?

2.1 Vaše osobné údaje spracovávame na základe vášho súhlasu, alebo bez vášho súhlasu na základe plnenia zmluvy, z dôvodu, že nám to ukladá zákon, alebo z nášho oprávneného záujmu.

2.2 Ide o spracovanie osobných údajov:
a) pre účely plnenia zmluvného vzťahu a pri vybavovaní vašich reklamácií,
b) pre účely priameho marketingu,
c) pre účely plnenia našich zákonných povinností,
d) pre účely našich oprávnených záujmov, najmä z dôvodu skvalitňovania služieb.

3)  AKÉ ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

Pre účely, ktoré sú popísané vyššie, spracovávame tieto kategórie osobných údajov:
a) identifikačné údaje, najmä: meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, doručovacia, alebo iná kontaktná adresa.
b) kontaktné údaje: telefón, mobilný telefón, fax, e-mailová adresa,
c) údaje o vašom správaní na našich webstránkach: IP adresa, typ a verzia zariadenia, operačný systém, technické parametre zariadenia, stránka, z ktorej ste na náš web prišli, čas a doba návštevy, zobrazované stránky, informácie zo súborov cookie a z nich odvodené údaje, napr. vaše záujmy, nákupné správanie,
d) údaje z vášho nastavenia v zákazníckom systéme: najmä ide o e-mailovú adresu, nastavenie newsletterov
e) údaje z vašej komunikácie s nami: správy, ktoré nám posielate

4)  DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

4.1  Údaje z objednávok a dopytov uchovávame po dobu 5 rokov, údaje o vašej registrácii u nás uchovávame aj dlhšie, ale iba v prípade, že ste svoju registráciu nezrušili a ste aktívnymi odberateľmi našich newsletterov. Údaje o vašom chovaní na našich weboch a pri čítaní newsletterov spracovávame.

5) ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

5.1. Ďalšími   príjemcami   Vašich   osobných   údajov  môžu  byť   firmy  Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL),  firma Unihost s.r.o. (správca   serverov) ,  Heureka   Shopping  s.r.o.   (spracovanie    emailu   pre   zasielanie emailového  dotazníka  spokojnosti), Slovenská pošta a.s., Direct Parcel Distribution SK s.r.o., Zásielkovňa s.r.o. (doručovanie zásielok).

5.2 Na základe vášho súhlasu môžeme odovzdávať niektoré údaje aj vybraným reklamným spoločnostiam a sociálnym sieťam. Jedná sa najmä o Google, Facebook.

6) PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

6.1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

6.2  Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na email info@nzcshop.sk, pokiaľ sa jedná o spracovanie z dôvodu marketingových účelov, prestaneme tieto údaje spracovávať, v ostatných prípadoch tak vykonáme, pokiaľ to nebude v rozpore s platnými právnymi predpismi.

6.3  Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť Úradu pre ochranu osobných údajov alebo na iný príslušný dozorný úrad.

7) VYUŽÍVANIE SÚBOROV COOKIES

7.1 Na našich weboch využívame súbory cookie a to najmä na zaistenie funkčnosti webu, meranie a analýzu návštevnosti a prispôsobovanie webu zákazníkom. Podrobné informácie o využívaní súborov cookie nájdete tu.

KONTAKTY

NZC Company s.r.o.

Adresa: Pekárska 14

PSČ: 917 01 Trnava

Email: info(a)nzcshop.sk

Telefón: +421905499529

MzM1NDY3